tirsdag den 27. oktober 2015

Jordskokkesuppe!

I dag har vi høstet jordskokker i haven, hvilket altid betyder, at så står aftensmaden på jordskokke suppe, en lækker cremet en af slagsen. Opskriften deler jeg gerne med jer, den er meget simpel, dog tager det lidt tid at skrælle jordskokkerne. 



Til 4. Personer

300 gram jordskokker 
200 gram Løg
250 gram Kartofler
2 spsk. Oliven olie 
8 dl. Hønseboullion
1 tsk. Muskat
2.5 dl. Fløde
2 spsk. Citronsaft
Salt og peber
150 gram bacon


Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker. Pil løget og skær i tern. 

Rist grøntsagerne i olivenolie i en gryde og tilsæt hønsefonden- Lad det simre i 20 minutter og tilsæt piskefløde og reven muskat. Lad det simre yderligere 5 minutter til alt er mørt. 

Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft. 

Bacon ristes sprødt på en pande og tages op. 

Anret jordskokkesuppen rygende varm i 4 varme dybe tallerkener med bacontern. 


Vil i dele en lækker opskrift med jordskokker med mig? Vi har så mange i haven og trænger til ny inspiration. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com